kvkk

Kişisel Verileri Korum Kanunu & Politikası

 

OOYA PERAKENDE VE MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ (https://ooya.store) Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni

 

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

 

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Kanun) kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla OOYA PERAKENDE VE MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ (https://ooya.store) olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

 

Bu metinde:

 

OOYA mağazalarını (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz, Mağazalar’dan alışveriş yapmanız veya

Sadakat Kart programımıza üye olmanız (“Sadakat Kart Üyesi”),

https://ooya.store internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz veya cep telefonunuza indireceğiniz OOYA uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanmanız, Site/Mobil Uygulama’dan ya da Temassız Ödeme sistemi ile alışveriş yapmanız veya 3.kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi ya da Site’ye/Mobil Uygulama’ya üye olmanız (“Site Üyesi”),

Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasına onay vermeniz,

İletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,

Kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak OOYA ile iletişime geçmeniz ve/veya alışveriş yapmanız veya kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak tarafınıza hediye,ürün vs. gönderilmesi,

OOYA’nin düzenlemiş olduğu kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız, halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni yer almaktadır.

 

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programlar kullanılmaktadır. Çerez politikamıza  https://ooya.store/cerez-cookie adresinden ulaşabilirsiniz.

 

1) Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nedir?

 

Mağaza Ziyaretleri

 

Mağazalar’da gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, OOYA ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla güvenlik kamerası görüntülerinizi işliyoruz.

 

Mağaza Alışverişleri ve Satış sonrası Süreçler

 

Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, fatura/fiş ibraz etmeksizin satış sonrası operasyonel işlemlerden (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) faydalanabilmenizi sağlamak ve bu operasyonel işlemlerin yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın tarafınıza gönderilebilmesi, mağazalarımızda bulunmayan ürünlerin tedarik edilerek doğrudan size ulaştırılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası) ve alışveriş (alışveriş tarihi, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi, Mağazalar’dan gerekli şartların sağlanması halinde sipariş usuluyle yapacağınız ve akabinde ödemesini yapacağınız satın alımlar için olası bir hukuki uyuşmazlık durumunda yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bu bilgilere ek olarak TC kimlik numarası bilginizi,

Alışverişinizi havalimanı mağazamızdan yapmanız halinde yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bunlara ek olarak pasaport numarası, uyruk, doğum tarihi, cinsiyet, uçuş bilgilerinizi,

Gerekli olduğu hallerde iade süreçlerinde iadenin banka hesabınıza yapılabilmesi için banka hesap bilgilerinizi,

Fatura düzenlenebilmesi ve bazı durumlarda cari hesap ve mutabakat işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kimlik, iletişim ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgilerinizi (TC kimlik/ vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri),

Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgilerinizi (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)

Ödemenizi mail order ile yapmak istemeniz halinde ad soyad, kredi kartı bilgileri, telefon numarası, ürün bilgisi, sipariş tutarı, imza ve kimliğiniz ön yüz fotoğrafı bilgilerinizi,

OOYA’nin kişiye özel dikim/ürün hizmetinden yararlanmak istemeniz halinde ad soyad, sipariş bilgisi ve siparişinizle ilgili beden ölçü bilgilerinizi, ayrıca açık rıza vermeniz halinde ileride vereceğiniz siparişlerde kullanılmak ve her siparişinizde tekrar beden ölçülerinizin alınmayarak saklanması amacıyla sayılan bu bilgilerinizi,

işliyoruz.

 

Sadakat Kart Üyeliği

 

Sadakat Kart üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek, Sadakat Kartınızın tarafınıza gönderebilmek, Sadakat Kart programları uyarınca yükümlülüklerimizi yerine getirmek, kampanyalarından faydalanmanızı sağlamak, Sadakat Kart programları arasında hangi programa dahil olabileceğinizi ve diğer programa geçiş için yeterlilikleri sağlayıp sağlayamadığınızı tespit edebilmek, üyelik bilgilendirmeleri yapabilmek, tarafınızca kazanılan puanları kullanmanızı ve sorgulayabilmenizi sağlamak amaçlarıyla kimlik (ad soyad), üyelik numarası, iletişim (telefon numarası, e-posta, adres) ve  alışveriş bilgileriniz (alışverişlerinizin tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, kazanmış olduğunuz puanlar gibi Sadakat Kart üyeliklerine ilişkin kampanyalardan yararlanmanızı sağlayan bilgiler)

Genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında OOYA’ye ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımının açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları,ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri,kullandığınız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

 

Site/Mobil Uygulama Kullanımı ve Site/Mobil Uygulama ya da Temassız Ödeme Alışverişleri (Üye olarak veya üyeliksiz alışveriş)

 

Site/Mobil Uygulamayı kullanmanız veya Site/Mobil Uygulama ya da Temassız Ödeme sistemimiz üzerinden sipariş vermek istemeniz halinde,

 

Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sipariş hazırlama, paketleme, sevk irsaliyesi hazırlama, kargolama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, siparişinizin size ulaştırılabilmesi veya siparişinizi Mağazalar’dan teslim almak istemeniz halinde Mağazalar’da uygun şekilde teslimatı sağlama, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, satış sonrası operasyonel işlemlerin (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-faturanın tarafınıza gönderilebilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası, adres) ve alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,

Fatura düzenlenebilmesi amacıyla kimlik ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgileriniz (TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)

Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgileriniz (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)

kişiler tarafından Site/Mobil Uygulama üzerinden tarafınıza ürün gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu ve adres bilgilerinizi işliyoruz.

Site ve Mobil Uygulama’yı ziyaretiniz ve kullanımınız sırasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla Site ve Mobil Uygulama’yı kullanım bilgilerinizi,

işliyoruz.

 

Site Üyeliği (Site/Mobil Uygulama)

 

Üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, sizinle akdedeceğimiz üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, üye girişinin yapılabilmesi, üyelik bilgilendirmesinin yapılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta adresi, telefon numarası) ve parola bilgilerinizi,

Üye olarak Site/Mobil Uygulama üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar bilgi girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek amacıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, teslimat ve fatura adresi bilgileri) bilgilerinizi,

Üye olarak tarafınıza sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla alışveriş bilgilerinizi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme detayları),

Özel üyelik programlarından faydalanabilmeniz, mağazalar ve Site’den yapacağınız alışverişlere göre oluşturulacak size özel imkan ve tekliflerden yararlanmanız, puan kazanabilmeniz ve bu puanları kullanabilmeniz amacıyla mağazalar ve Site’den yapacağınız alışveriş bilgilerinizi, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarda OOYA’ye ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.)  yapılması, mobil cihazınızda lokasyon paylaşımının açık olması halinde size en yakın ve uygun tekliflerin oluşturulması ve size iletilmesi, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki kullanıcı deneyimini iyileştirmek amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımın açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları,ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri,kullanılan kullandığinız operatör bilgisi, anket cevapları vb.),

işliyoruz.

 

Ticari İletişim Süreçleri

 

Ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, Sadakat Kart veya Site Üyeliği kapsamında oluşturulan genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri ile size yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, arama vb.) bulunulabilmesi, ürün ve hizmetlerimizle ilgili müşteri memnuniyetine yönelik anketlerin, kampanya, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi) bilgilerinizi işliyoruz.

 

Kurumsal Satış Süreçleri

 

Kurumsal satış birimimiz ile iletişime geçmeniz halinde talebiniz üzere teklifinizin hazırlanması, tarafınıza iletilmesi, teklifi kabul etmeniz halinde bilgilerinizin ilgili mağazaya iletilmesi, ürünlerinizin tarafınıza gönderilmesi, gerekli durumlarda ve yeni sipariş süreçlerine ilişkin olarak iletişim kurulması amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta, cep telefonu), müşteri işlem (teklif, sipariş, kargo bilgileri), fatura bilgilerinizi ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz. (Siparişinize ilişkin işlenecek bilgileriniz yukarıda mağaza alışverişlerine ilişkin kısımda yer almaktadır.)

 

3.kişiler tarafından kurumsal satış süreçleri kapsamında tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu, adres ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz.

 

Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri/Canlı Stil ve Satış Danışmanlığı

 

Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

 

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, alışveriş, fatura ve işlem güvenliği (log kayıtları) bilgilerinizi işliyoruz.

 

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi amaçlarıyla ve kurum içi denetim, iç kontrol ve raporlama, test, geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında kimlik (ad soyad), iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, adres), alışveriş, fatura, kamera görüntüleriniz, işlem güvenliğine ilişkin bilgiler (Sadakat Kart üyeliği, Site üyeliği, Site/Mobil Uygulama alışverişleri, ticari iletişim kapsamında izin/açık rıza/sözleşme onayına ilişkin log kayıtları) ile hukuki işlem bilgilerinizi (uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri) işliyoruz.

 

Mobil Uygulama, Site ve diğer OOYA sistemlerinin üyelik sözleşmeleri, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, bloke etme ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim, kredi kartı bilgileriniz (yalnızca ilk 6 ve son 4 hane bilgisi), alışveriş ve sipariş bilgileriniz  ile işlem güvenliği bilgilerinizi işliyoruz.

 

2) Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

 

Kişisel verilerinizi, OOYA veya OOYA bayileri, iştirakleri, tedarikçileri veya iş ortakları tarafından; Mağazalarda bulunan güvenlik kameraları ile, Mağazalarda sözlü olarak satış danışmanlara beyan ettiğiniz bilgilerin bu kişilerce sistemlerimize kaydedilmesi, Mağazalar, Site ya da Mobil Uygulama üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya üyelik işlemlerine ilişkin paylaştığınız bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, sabit-mobil nitelikli internet ve iletişim cihazlarınızın ve/veya mobil uygulamaların muhtelif  ortamlarda ve yerde kullanımlarından oluşan/edinilen verilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Site Üyesi olmanız ve Mobil Uygulama’da lokasyon paylaşımının açık olması ve/veya mobil cihazınızda bluetooth özelliğinin açık olması halinde Mağazalarımızda bulunan beacon cihazları veya Mobil Uygulama tarafından lokasyon verinizin toplanması, Temassız Ödeme sistemi çerçevesinde sipariş etmek istediğiniz ürünlere ilişkin taleplerinizi ve sipariş için gerekli bilgileri çeşitli iletişim kanalları (telefon görüşmesi, e-posta gibi) üzerinden çalışanlarımıza bildirdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Mağaza, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, iş ortaklarımızın internet sitelerinden Site ve Mobil Uygulama’ya yapılan yönlendirme işleminin kaydedilmesi, çerez politikasında detaylı olarak açıklandığı üzere Site veya Mobil Uygulama’da çalışan çerez ve benzeri diğer teknolojilerle,  çağrı merkezi, Mobil Uygulama, Site, e-posta adreslerimiz, sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bize iletmiş olduğunuz talep, şikayetlerinizin ve moda stil ile ilgili sorularınızın kaydedilmesi, canlı stil ve satış danışmanlığı hizmeti kapsamında yaptığınız görüntülü görüşmelerin kaydedilmesi, çağrı merkezi ile yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi, Site veya Sadakat Kart üyeliği kapsamında açık rıza vermeniz halinde grup şirketlerimiz olan OOYA PERAKENDE VE MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ (https://ooya.store) ile paylaştığınız verilerinizin OOYA tarafında da güncellenmesi, zenginleştirilmesi  gibi otomatik yöntemlerle veya resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, mail order  formlarınızın kaydedilmesi, özel sipariş süreçlerinize veya iade süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evrakların kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

 

Kişisel verilerinizi,  Site, Mağazalar ve Mobil Uygulama üzerindeki satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; mağazalarda güvenlik kameraları ile kayıt yapılmasına ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması” hukuki sebeplerine; Site Üyeliği ve Sadakat Kart Üyeliği süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve vereceğiniz “açık rıza” hukuki sebeplerine; Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri/Canlı Stil ve Satış Danışmanlığı süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; ticari iletişim süreçleri veya özel sipariş süreçlerinde bilgilerinizin saklanmasını talep etmeniz halinde ise vereceğiniz “açık rıza”ya dayanarak topluyoruz. İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme faaliyetlerine son verebilirsiniz.

 

3) Haklarınız nelerdir?

 

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman Kanun’un 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak  OOYA PERAKENDE VE MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ (https://ooya.store)’ye aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz. Verinizin silinmesi için ileteceğiniz talebinize istinaden Kanun’da belirtilen süre içinde verilerinizin silinmesi gerçekleştirilecek ve size bilgi dönüşü sağlanacaktır. (İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

 

Adres: Cihangir Mah. Sıraselviler Cad. Esen Apt.No:63/A Beyoğlu/İstanbul

 

E-Posta : info@ooya.store

 

Kişisel verileriniz haricindeki tüm konular için info@ooya.store ile iletişime geçebilirsiniz.

 

İletişim


info@oxium.com.tr
+90 212 251 00 00

Ara Toplam: 0,00

Arama